Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την οργάνωση Επίσκεψης του σχολείου μας
στη Πάρο

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Σύρου προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη διοργάνωση της επίσκεψης δώδεκα (12) μαθητών και έξι (6) εκπαιδευτικών, στη Πάρο από 8/05/2022 έως και 10/05/2022.

Η προσφορά να περιλαμβάνει

  • Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για  Σύρο - Πάρο και Πάρο – Σύρο (Έχει ζητηθεί έκπτωση/δωρεά από την εταιρία Blue Star Ferries. Να αναφέρεται ότι θα αφαιρεθεί στην περίπτωση που η εταιρία απαντήσει θετικά στο αίτημα μας).
  • Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για Πάρο – Αντίπαρο και Αντίπαρο-Πάρο.
  • Αναχώρηση από τη Σύρο για Πάρο την Κυριακή 08/05/2022 στις 07:00 με το πρωινό πλοίο της γραμμής, Άρτεμις.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο τουλάχιστον δύο αστέρων, στην Παροικιά, για δώδεκα (12) μαθητές και έξι (6)  εκπαιδευτικούς σε μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.
  • Το πρωί της Κυριακής 08/05/2022 αναχώρηση από το ξενοδοχείο για Αλυκή, Πούντα από όπου θα περάσουμε στην Αντίπαρο. Επίσκεψη στο σπήλαιο της Αντιπάρου (έχει εξασφαλιστεί δωρεάν είσοδος) και επιστροφή στην χώρα της Αντιπάρου από όπου θα αναχωρήσουμε για το. ξενοδοχείο αργά το απόγευμα.
  • Το πρωί της Δευτέρα 09/05/2022 αναχώρηση από το ξενοδοχείο για Αλκυόνη, Λεύκες, Νάουσα και επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα. Θα πραγματοποιηθούν ενδιάμεσες στάσεις σε τοποθεσίες και αξιοθέατα της διαδρομής για ξενάγηση και περιήγηση.
  • Αναχώρηση με το πλοίο της γραμμής Άρτεμις το απόγευμα της Τρίτης 10/05/2022 από Πάρο για Σύρο.
  • Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, καθώς και πρόσθετη ασφάλιση που να καλύπτει τα έξοδα ατυχήματος ή ασθένειας μαθητών/τριών ή συνοδών καθηγητών/τριων καθώς και τα έξοδα διαμονής. διατροφής και επιστροφής που προκύπτουν λόγω του ατυχήματος ή της ασθένειας.
  • Να υπάρξει πρόβλεψη στην περίπτωση ακύρωσης δρομολογίων πλοίων λόγω ανωτέρας βίας (εκλογές, αντίξοες καιρικές συνθήκες κτλ).
  • Μεταφορά από το λιμάνι στο ξενοδοχείο και από το ξενοδοχείο στο λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρησή μας αντίστοιχα.
  • Οι μετακινήσεις – περιηγήσεις, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης (όπου είναι απαραίτητο ανάλογα με την τοποθεσία που θα βρίσκεται το ξενοδοχείο), θα πραγματοποιηθούν με λεωφορείο αποκλειστικής χρήσης από εμάς το οποίο θα μας συνοδεύει από την έναρξη έως και τη λήξη των περιηγήσεων.

Στην προσφορά να γίνεται αναφορά  στο κόστος ανά άτομο και το συνολικό κόστος της επίσκεψης με ΦΠΑ. Επίσης να αναφέρετε τον διακανονισμό των δόσεων αποπληρωμής της επίσκεψης και το κόστος των εισιτηρίων της εταιρία Blue Star Ferries,.  Στον υπολογισμό του κόστους ανά άτομο να συμπεριλάβετε το σύνολο των ατόμων (18). Ο διαγωνισμός δεν είναι αναγκαστικά μειοδοτικός. Σημαντικό κριτήριο για την επιλογή θα αποτελέσουν και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της προσφοράς.

Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας τυχόν αλλαγές και καταργήσεις σε δρομολόγια των ακτοπλοϊκών εταιρειών. Οι ημερομηνίες της επίσκεψης δεν επιδέχονται αλλαγή.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν την προσφορά τους μαζί με Υπεύθυνη Δήλωση ότι το ειδικό σήμα λειτουργίας βρίσκεται σε ισχύ σε κλειστό φάκελο στο γραφείο του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Σύρου έως την Τρίτη 03 Μαΐου 2022  & ώρα 12:00.

Για  οποιαδήποτε  διευκρίνιση  μπορείτε  να  επικοινωνήσετε  με  τον  Διευθυντή  του  Σχολείου κο Παυλάκο Μαυροειδή στα τηλέφωνα 2281088904, 2281085018, 6977092132

Το ταξιδιωτικό γραφείο που θα επιλεγεί θα υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό με το σχολείο, στο οποίο θα αναφέρονται ρητώς τα ακόλουθα:

  1. Το εγκεκριμένο από το Σύλλογο Διδασκόντων Κα­θηγητών αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης.
  2. Το όνομα του ξενοδοχείου, η κατηγορία του, ο αριθ­μός δωματίων και κλινών και οι παρεχόμενες από αυτό υπηρεσίες.
  3. Η Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
  4. Η πρόσθετη ασφάλεια ατυχήματος, ασθένειας.
  5. Το συνολικό κόστος της επίσκεψης και κόστος ανά μαθητή.
  6. Τους Γενικούς Όρους συμμετοχής της επίσκεψης.

 

Ο Διευθυντής        

 

Παυλάκος Μαυροειδής