Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Σύμβαση Εκπαιδευτικής Επίσκεψης στη Σίφνο με την ΘΥΑΜΙΣ ΤΟΥΡΣ ΑΤΜΕ

Στην Ερμούπολη σήμερα, 11 Απριλίου 2023 μεταξύ αφ’ ενός της «ΘΥΑΜΙΣ ΤΟΥΡΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 156 ΑΘΗΝΑ, 11471, αρ. ειδ. Σήματος: 0206E60000461500, ΑΦΜ: 094348723, ΔΟΥ: ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ, τηλ. 2106410337, 6985854979 φαξ. 2106445627 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ονόματα υπευθύνων γραφείου: ΚΡΥΣΤΑΛΛΩ ΓΙΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ και ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΑΚΗΣ και αφ’ ετέρου του ΕΝΙΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΥΡΟΥ, ΛΙΒΑΔΙΑ ΜΑΝΝΑ, 84100 τηλ., τηλ. & φαξ 2281085018, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., όπως εκπροσωπείται νόμιμα για την υπογραφή της παρούσας σύμβασης από τον κο ΠΑΥΛΑΚΟ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΥΡΟΥ, τηλ. & φαξ 2281085018, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για λογαριασμό των μαθητών και των συνοδών τους που θα συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη εκπαιδευτική επίσκεψη (κατάλογος με τα αναλυτικά στοιχεία των οποίων επισυνάπτεται), συμφωνήθηκαν και έγιναν αμοιβαία αποδεκτά τα ακόλουθα:

Ο Διοργανωτής διοργανώνει την παρακάτω περιγραφόμενη εκπαιδευτική επίσκεψη και έχει την ευθύνη της εκτέλεσής της και το Σχολείο αποδέχεται να συμμετάσχουν οι μαθητές του σε αυτήν, βάσει των ακόλουθων όρων, των Γενικών Όρων Συμμετοχής σε Εκπαιδευτική Εκδρομή του Διοργανωτή και του αναλυτικού προγράμματος της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής επίσκεψης, τα οποία συνιστούν αναπόσπαστο τμήμα της σύμβασης αυτής.
Για ο,τιδήποτε αφορά τη συγκεκριμένη εκπαιδευτική επίσκεψη και δεν αναφέρεται στην παρούσα σύμβαση, τα μέρη παραπέμπουν ρητά στο αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης και στη σχετική προκήρυξη. Σχετικό ενημερωτικό σημείωμα με τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την επίσκεψη μπορεί να δίνεται στο σχολείο λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση των μαθητών.
Σε περίπτωση που κάποιο στοιχείο του προγράμματος της επίσκεψης χρειαστεί να μεταβληθεί μετά την υπογραφή της σύμβασης, η μεταβολή αυτή θα κοινοποιηθεί άμεσα στο Σχολείο και θα περιληφθεί σε τροποποιητική πράξη της σύμβασης, την οποία θα συνυπογράψουν τα μέρη.
Τροποποιητική πράξη της σύμβασης θα υπογραφεί και στην περίπτωση που –για λόγους που αφορούν το σχολείο- η επίσκεψη πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία από εκείνη που είχε αρχικά αποφασιστεί.

Τίτλος επίσκεψης: Εκπαιδευτική επίσκεψη του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Σύρου
Προορισμός: Σίφνος
Διάρκεια: 3 ημέρες 2 διανυκτερεύσεις
Αναχώρηση: Κυριακή 23/04/2023
Επιστροφή: Τρίτη 25/04/2023 Μαθητές: 11
Σύνολο Ταξιδευόντων: 17
Αρχηγός Επίσκεψης: Παυλάκος Μαυροειδής
Συνοδοί: Ακούτα Σουλτάνα, Ματσίκα Δέσποινα, Τζάλλα Αγγελική, Καψοκόλη Σταυρούλα, Χαλαστάνη Χαρίκλεια
Αναπληρωτές Συνοδοί: Τζανετής Ιωακείμ, Ψαρρός Ευάγγελος, Γιαννίρη Αικατερίνη, Στρατής Εμμανουήλ, Κολίτσα Χρυσούλα, Κοντογιάννη Βασιλική
Μεταφορικά μέσα: πλοίο, πούλμαν
Τηλέφωνα επικοινωνίας αρχηγού και συνοδών: 6977092132, 6934135222, 6948267981
Σημείωση: Η τελική ονομαστική κατάσταση των συμμετεχόντων επισυνάπτεται

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (περιλαμβάνονται φόρος διαμονής, τέλη, ΦΠΑ, φόροι & λοιπές επιβαρύνσεις)
Τιμή επίσκεψης κατ’ άτομο: 125,00 €
Συνολικό Κόστος την Επίσκεψης: 2125,00 €
Τρόπος Πληρωμής: Προκαταβολή 40% με την υπογραφή της παρούσης, 40% έως 21/04 και εξόφληση με την λήξη την επίσκεψης.
Τυχόν αλλαγή στον αριθμό των συμμετεχόντων θα αλλάξει ανάλογα και την τιμή.

Μετακινήσεις – περιηγήσεις
Οι μετακινήσεις - περιηγήσεις, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης (όπου είναι απαραίτητο ανάλογα με την τοποθεσία που θα βρίσκεται το ξενοδοχείο), θα πραγματοποιηθούν με λεωφορείο αποκλειστικής χρήσης από εμάς, το οποίο θα μας συνοδεύει από την έναρξη έως και τη λήξη των μετακινήσεων - περιηγήσεων.

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι σε μουσεία και επισκεπτόμενους χώρους (όπου προβλέπεται), προσωπικά έξοδα, ποτά στα γεύματα και ότι δεν αναγράφεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Επίσκεψης

Κυριακή 23/04/2023

• Αναχώρηση από τη Σύρο για Σίφνο στις 07:00 με το πρωινό πλοίο της γραμμής Άρτεμις και άφιξη στη Σίφνο περίπου στις 11:45.
• Μεταφορά με πούλμαν στο ξενοδοχείο Αρτεμών, 3 Αστέρων, στον Αρτεμώνα, για δύο (2) διανυκτερεύσεις, σε μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με πρωινό (2).
• Άμεση αναχώρηση (περίπου στις 13:00) από το ξενοδοχείο με πούλμαν για Ακρόπολη Αγίου Ανδρέα - Βαθύ και επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα. Θα πραγματοποιηθούν ενδιάμεσες στάσεις σε τοποθεσίες και αξιοθέατα της διαδρομής για ξενάγηση και περιήγηση (Καταβατή, κλπ.).

Δευτέρα 24/04/2023

• Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο με πούλμαν για Κάστρο - Φάρο – Χρυσοπηγή - Πλατύς Γιαλός – Καμάρες και επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα. Θα πραγματοποιηθούν ενδιάμεσες στάσεις σε τοποθεσίες και αξιοθέατα της διαδρομής για ξενάγηση και περιήγηση (Ιερά μονή Βρύσεως, Παναγία του Βουνού, κλπ.).

Τρίτη 25/04/2023

• Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο για Αγία Άννα Αρτεμώνα και επιστροφή στο ξενοδοχείο νωρίς το μεσημέρι. Μεταφορά με το πούλμαν στο λιμάνι για αναχώρηση με το πλοίο Άρτεμις στις 16:45 για Σύρο. Άφιξη στη Σύρο περίπου στις 21:30.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ
(σύμφωνα με τα άρθρα 5 και 7 του Π.Δ. 339/1996):

Αρ. Ασφ. Συμβολαίων: 2227101478 - 70082505
Στοιχεία Ασφαλιστικών Εταιρειών: Υδρόγειος Ασφαλιστική - Interamerican
O Διοργανωτής θα καταθέσει δύο (2) ημέρες πριν την αναχώρηση στον υπεύθυνο του Σχολείου τα συμβόλαια ασφαλιστικής κάλυψης σύμφωνα με την προκήρυξη.
Σημείωση: Επισυνάπτονται αναλυτικές καλύψεις του ασφαλιστηρίου συμβολαίου


ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

1. Εφ’ όσον, για σοβαρούς λόγους από την πλευρά του Σχολείου, καθίσταται αδύνατη η πραγματοποίηση της εκδρομής στην ημερομηνία που είχε αρχικά αποφασιστεί, είναι δυνατή η πραγματοποίησή της σε άλλη ημερομηνία σε συνεννόηση με τον Διοργανωτή, με βάση τις αντικειμενικές δυνατότητες. Η προθεσμία για την ειδοποίηση του Διοργανωτή, ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα εύρεσης άλλης πρόσφορης ημερομηνίας, είναι 30 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης. Σημειώνεται ότι, στην περίπτωση αυτή, μπορεί να επέλθουν αλλαγές στα μεταφορικά μέσα ή/και τα καταλύματα
2. Σε περίπτωση που το Σχολείο δεν τηρήσει το χρονοδιάγραμμα πληρωμών της εκπαιδευτικής εκδρομής, ο Διοργανωτής δικαιούται να ματαιώσει την πραγματοποίησή της, ενώ το Σχολείο εξακολουθεί να έχει την υποχρέωση καταβολής των προβλεπόμενων ακυρωτικών.
3. Σε περίπτωση ανωτέρας βίας όπως απεργίες, πόλεμοι, ακραία καιρικά φαινόμενα, ταραχές καταποντισμοί, ή απαγόρευση εκδρομών από το Αρμόδιο Υπουργείο τότε η εταιρεία μας αναλαμβάνει να επιστρέψει το χρηματικό ποσό, που θα έχει εισπράξει, μέχρι εκείνη την στιγμή ή να μεταθέσει την ημερομηνία διεξαγωγής της εκδρομής σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους της εκδρομής.
4. Το ΘΥΑΜΙΣ ΤΟΥΡΣ διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του συμφωνηθέντος ξενοδοχείου (σε εφάμιλλης ή ανώτερης κατηγορίας κατάλυμα στην ίδια ή κοντινή περιοχή) σε περίπτωση που το ξενοδοχείο δηλώσει αδυναμία για την φιλοξενία του γκρουπ ή σε περίπτωση που κρίνει πως η παροχή των υπηρεσιών που έχουν συμφωνηθεί με τον πελάτη - σχολείο δεν θα εκπληρωθούν στο απόλυτο με αποτέλεσμα να πληγεί το κύρος και αξιοπιστία της εταιρείας.
5. Οποιοσδήποτε νέος όρος εκδρομής πέραν των παραπάνω, γίνεται παραδεκτός μόνο με την συγκατάθεση και των δύο συμβαλλομένων ανεξαρτήτως χρόνου και αφού υπάρξει επίσημη αλληλογραφία με την υπογραφή των διευθυντών και των δυο πλευρών.

Το παρόν συμφωνητικό αποτελείται από 3 σελίδες, συντάχθηκε δε εις διπλούν και αφού διαβάστηκε και συμφωνήθηκε και από τα δύο μέρη υπογράφτηκε σήμερα.


Τόπος / Ημερομηνία: Ερμούπολη 11/04/2023