Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Μαθητικές Εκλογές 2016-2017

Στις 14 Οκτωβρίου του 2016 πραγματοποιήθηκαν οι μαθητικές εκλογές για την ανάδειξη του πενταμελούς μαθητικού συμβουλίου του σχολείου μας για την σχολική χρονιά 2016-2017. Οι υποψηφιότητες ήταν δεκατρείς. Από την Α’ τάξη υποψήφιοι  ήταν  ο Ρούσσος Αντώνιος και Καραμόλεγκου Χριστίνα, από την Β’ τάξη υποψήφιος ήταν ο Πιτσικάλης Σταμάτης , από την Γ’ τάξη υποψήφιοι ήταν ο Πρίντεζης Γιάννης και Μάρκου Χριστίνα, από τη Δ' τάξη  υποψήφιοι  ήταν  οι Μαυροκεφάλου Φλώρα, Οικονομίδη Κωνσταντίνα, Ρούσσος ΝίκοΤάσος, Σκορδίλης Αντώνης, Γαληνός Ραφαήλ και Πρέκας Νίκος, από τη Ε' τάξη  υποψήφιοι  ήταν  οι Καραμολέγκου Μαριάνθη και Σκαλίμης Νίκος.

Επειδή  οι υποψήφιοι : Μαυροκεφάλου Φλώρα, Πρέκας Νίκος,  Καραμολέγκου Μαριάνθη ισοψήφισαν στην πέμπτη  θέση με 9 ψήφους, έγιναν επαναληπτικές  εκλογές την  Δευτέρα  17  Οκτωβρίου 2016 ,όπου έλαβαν Μαυροκεφάλου Φλώρα 12 ψήφους , Πρέκας Νίκος 11 ψήφους  και  Καραμολέγκου Μαριάνθη 10 ψήφους. Ύστερα από ένσταση που υπέβαλε ο υποψήφιος Πρέκας Νίκος και έγινε δεκτή, ένα ψηφοδέλτιο που προσμετρήθηκε ως έγκυρο ,ακυρώθηκε. Όποτε τα αποτελέσματα μεταβλήθηκαν ως εξής : Μαυροκεφάλου Φλώρα 11 ψήφους , Πρέκας Νίκος 11 ψήφους  και  Καραμολέγκου Μαριάνθη 10 ψήφους. Επειδή πάλι δυο υποψήφιοι  ισοψήφισαν , οι Μαυροκεφάλου Φλώρα και ο  Πρέκας Νίκος, αποφασίστηκε να μοιραστούν την θέση τους στο προεδρείο. Για το πρώτο  τετράμηνο  ο  Πρέκας Νίκος και για το δεύτερο τετράμηνο  η Μαυροκεφάλου Φλώρα.

Οι υποψήφιοι που πήραν τους περισσότερους ψήφους συγκεντρώθηκαν για να δώσουν τους ρόλους στο νεοεκλεγμένο πενταμελές. Μετά από συνεδρίαση η σύσταση του είναι: Πρέκας Νικός Πρόεδρος, Σκορδίλης Αντώνης Αντιπρόεδρος, Πιτσικάλης Σταμάτης Γραμματέας, Πρίντεζης Γιάννης Ταμείας και Σκαλίμης Νίκος Μέλος.

Θεωρούμε ότι οι εκλογές πήγαν πολύ καλά. Απόδειξη γι’ αυτό είναι το γεγονός ότι κάποιοι υποψήφιοι μίλησαν ανοιχτά και έθεσαν τους προβληματισμούς τους. Ελπίζουμε οι ιδέες τους να γίνουν πράξη. Ευχόμαστε στο νέο 5μελές καλή θητεία.

Φωτογραφίες

Πιτσικάλης Σταμάτης  Μαθητής της Β’ τάξης & Ματθαίου Αμαλία Μαθήτρια της Α’ Λυκείου.