Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Δημιουργική Απασχόληση

Ημέρες Δημιουργικής Απασχόλησης 14, 17 & 20/03/2017

Τρεις ημέρες δημιουργικής απασχόλησης, αφιερομένες στη δημιουργία πασχαλινών κατασκευών, μαρμελάδων, φωτιστικών και αλάτων πραγματοποιήθηκαν μεσα στον Μάρτιο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ημέρες Δημιουργικής Απασχόλησης 21 & 29/11

Οι δύο πρώτες ημέρες δημιουργικής απασχόλησης για την φετινή σχολική χρονιά πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 21 και Τρίτη 29 Νοεμβρίου και ήταν αφιερωμένες στην κατασκευή ημερολογίων.

Ξύλινες κουτάλες, τάβλες κρεβατιών που κόπηκαν κατάλληλα, κουκουνάρια, βελανίδια, αποξηραμένα πορτοκάλια, κορδέλες, χάντρες και πολύ ταλέντο επιστρατεύτηκαν και το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό. Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους και δείτε τις δημιουργίες μας και πως φτιάχτηκαν.

Φτιάχνοντας Ημερολόγια από Κουτάλες και Τάβλες Κρεβατιού

Ημέρα Δημιουργικής Απασχόλησης 28/03/2016

H Τέταρτη ημέρα δημιουργικής απασχόλησης πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Μαρτίου και ήταν αφιερωμένη στην κατασκευή γεμιστών λαγών, αλάτων και σαπουνιών.

Υποδεχτήκαμε στο σχολείο μας την κυρία Αργυρένια Παραμάνη, δημιουργό των σαπουνιών και κηραλοιφών «Φύσις». Μας γνώρισε από κοντά το πρωτότυπο επάγγελμα του παρασκευαστή χειροποίητων σαπουνιών και αλάτων, χρησιμοποιώντας απλά υλικά όπως θυμάρι, χυμό λεμόνι, χονδρό αλάτι, αιθέρια έλαια κ.α.

Την ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική επίδειξη και την υπομονή της.

Φτιάχνοντας Γεμιστά Λαγουδάκια, Φτιάχνοντας Άλατα και Σαπούνια
Λαγουδάκια, Άλατα και Σαπούνια

Τα δικά μας κοσμήματα

Το μάθημα την Ελένης βρήκε άμεση εφαρμογή. Με αφορμή το παζάρι που θα κάνει το σχολείο μας στις 8,9 και 10 Απριλίου πήραμε τις βάσεις για τα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια, μαζέψαμε όμορφα πετραδάκια και κοχύλια και φτιάξαμε τα δικά μας κοσμήματα (δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ).

Φωτογραφίες

Ημέρα Δημιουργικής Απασχόλησης 23/03/2016

Η τρίτη ημέρα δημιουργικής απασχόλησης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23  Μαρτίου και ήταν αφιερωμένη στην κατασκευή Λαμπάδας. Επιστρατεύτηκαν πιστόλια, κόλλες, κορδέλες, στολίδια, φαντασία και πολύ κέφι, το αποτέλεσμα δείτε το μόνοι σας.

Φτιάχνοντας Λαμπάδες, Λαμπάδες