Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την οργάνωση Επίσκεψης του σχολείου μας στη Νάξο

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Σύρου προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη διοργάνωση της επίσκεψης έντεκα (11) μαθητών και έξι (6) εκπαιδευτικών, στη Νάξο από 22/04/2024 έως και 24/04/2024.

Η προσφορά να περιλαμβάνει

 • Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για Σύρο - Νάξος και Νάξος – Σύρο.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο τουλάχιστον δύο αστέρων, στη χώρα της Νάξου, για έντεκα (11) μαθητές και έξι (6) εκπαιδευτικούς σε μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.
 • Αναχώρηση από τη Σύρο για Νάξο την Δευτέρα 22/04/2024 στις 07:00 με το πρωινό πλοίο της γραμμής, SAONISOS. Άφιξη στη Νάξο περίπου στις 10:00 και τακτοποίηση μαθητών και εκπαιδευτικών στο ξενοδοχείο.
 • Περίπου στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας 22/04/2024 αναχώρηση από το ξενοδοχείο για τον Ναό της Δήμητρας, τον Κούρο του Απόλλωνα και το χωριό του Απόλλωνα. Στις τοποθεσίες αυτές θα πραγματοποιηθεί περιήγηση, ξενάγηση και φαγητό στο χωριό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα, περίπου στις 18:00. Θα πραγματοποιηθούν ενδιάμεσες στάσεις σε τοποθεσίες και αξιοθέατα της διαδρομής για ξενάγηση και περιήγηση.
 • Περίπου στις 10:00 το πρωί της Τρίτης 23/04/2024 αναχώρηση από το ξενοδοχείο για τους Κούρους του Φλεριού και του Φαραγγιού, το αποστακτήριο Βαλληνδρά στο χωριό Χαλκί, τα χωριά της Απειράνθου και Φιλωτίου. Στις τοποθεσίες αυτές θα πραγματοποιηθεί περιήγηση, ξενάγηση και φαγητό στο χωριό Φιλώτι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα, περίπου στις 18:00. Θα πραγματοποιηθούν ενδιάμεσες στάσεις σε οικισμούς, τοποθεσίες και αξιοθέατα της διαδρομής για ξενάγηση και περιήγηση.
 • Αναχώρηση με το πλοίο της γραμμής SAONISOS την Τετάρτη 24/04/2024 στις 15:15 από Νάξο για Σύρο.
 • Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, καθώς και πρόσθετη ασφάλιση που να καλύπτει τα έξοδα ατυχήματος ή ασθένειας μαθητών/τριών ή συνοδών καθηγητών/τριων καθώς και τα έξοδα επιστροφής.
 • Να υπάρξει πρόβλεψη στην περίπτωση ακύρωσης δρομολογίων πλοίων λόγω ανωτέρας βίας (εκλογές, αντίξοες καιρικές συνθήκες κτλ).
 • Μεταφορά από το λιμάνι στο ξενοδοχείο και από το ξενοδοχείο στο λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρησή μας αντίστοιχα.
 • Οι μετακινήσεις – περιηγήσεις, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης (όπου είναι απαραίτητο ανάλογα με την τοποθεσία που θα βρίσκεται το ξενοδοχείο), θα πραγματοποιηθούν με λεωφορείο αποκλειστικής χρήσης από εμάς το οποίο θα μας συνοδεύει από την έναρξη έως και τη λήξη των περιηγήσεων.

Στην προσφορά να γίνεται αναφορά στο κόστος ανά άτομο και το συνολικό κόστος της επίσκεψης με ΦΠΑ. Επίσης να αναφέρετε τον διακανονισμό των δόσεων αποπληρωμής της επίσκεψης. Στον υπολογισμό του κόστους ανά άτομο να συμπεριλάβετε το σύνολο των ατόμων (και τους εκπαιδευτικούς). Ο διαγωνισμός δεν είναι αναγκαστικά μειοδοτικός. Σημαντικό κριτήριο για την επιλογή θα αποτελέσουν και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της προσφοράς.

Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας τυχόν αλλαγές και καταργήσεις σε δρομολόγια των ακτοπλοϊκών εταιρειών. Οι ημερομηνίες της επίσκεψης δεν επιδέχονται αλλαγή παρά μόνο σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή έλλειψης δρομολογίων και μετά από εκ νέου έγκριση για τις νέες ημερομηνίες.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν την προσφορά τους μαζί με Υπεύθυνη Δήλωση ότι το ειδικό σήμα λειτουργίας βρίσκεται σε ισχύ σε κλειστό φάκελο στο γραφείο του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Σύρου έως την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 & ώρα 12:00.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Διευθυντή του Σχολείου κο Παυλάκο Μαυροειδή στα τηλέφωνα 2281088904, 2281085018, 6977092132.

Το ταξιδιωτικό γραφείο που θα επιλεγεί θα υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό με το σχολείο, στο οποίο θα αναφέρονται ρητώς τα ακόλουθα:

 1. Το εγκεκριμένο από το Σύλλογο Διδασκόντων Καθηγητών αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης.
 2. Το όνομα του ξενοδοχείου, η κατηγορία του, ο αριθμός δωματίων και κλινών και οι παρεχόμενες από αυτό υπηρεσίες.
 3. Η Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
 4. Η πρόσθετη ασφάλεια ατυχήματος, ασθένειας.
 5. Το συνολικό κόστος της επίσκεψης και κόστος ανά άτομο.
 6. Τους Γενικούς Όρους συμμετοχής της επίσκεψης.

Ο Διευθυντής       

Παυλάκος Μαυροειδής