Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Εκπαιδευτική Εκδρομή στη Πάρο

Το σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στη Πάρο από την Δευτέρα 11 έως και την Πέμπτη 14 Απριλίου του 2011. Αναχωρήσαμε νωρίς το πρωί της Δευτέρας και σε λιγότερο από δύο ώρες είχαμε εγκατασταθεί στα δωμάτια μας στο ξενοδοχείο Λιβάδια. Η μέρα μας ξεκίνησε με επίσκεψη στο χωριό Λεύκες και μετά από μικρή ξεκούραση στο ξενοδοχείο αναχωρήσαμε για την Εκατονταπυλιανή. Την επόμενη μέρα επισκεφθήκαμε το σύλλογο περίθαλψης και προστασίας άγριων ζώων Αλκυόνη, το χωρίο της Νάουσας και το Λαογραφικό της Μουσείο. Την Τετάρτη ταξιδέψαμε στην Αντίπαρο και το πανέμορφο σπήλαιο της και την τελευταία μέρα είδαμε το Βυζαντινό Μουσείο στους χώρους της Εκατονταπυλιανής και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Φυσικά δεν παραλείψαμε να εξερευνήσουμε τη χώρα τις Παροικιάς και τα όμορφα σοκάκια της.

  • Ευχαριστούμε και πάλι την εταιρία ΑΝΕΚ για τη δωρεά των εισιτηρίων επιστροφής με το πλοίο της Άρτεμις.

  • Ευχαριστούμε την εταιρία ΝΕΛ για την έκπτωση στη τιμή των εισιτηρίων.

  • Ευχαριστούμε το πρακτορείο Βασιλικός στην Ερμούπολη της Σύρου για την πολύτιμη βοήθειά του.

  • Ευχαριστούμε το ΚΤΕΛ Πάρου για την έκπτωση στη τιμή των εισιτηρίων.

  • Ευχαριστούμε τη Κοινότητά Αντιπάρου που άνοιξε αποκλειστικά για εμάς το σπήλαιο της Αντιπάρου και για τη δωρεάν είσοδο σε αυτό.

  • Ευχαριστούμε τους υπευθύνους του Λαογραφικού μουσείου Νάουσας που άνοιξαν για εμάς το μουσείο και για την δωρεάν είσοδο σε αυτό.