Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

AnimaSyros11

Το Animasyros μια από τις 20 σημαντικότερες διοργανώσεις παγκοσμίως για την τέχνη της εμψύχωσης, επιστρέφει για 11η χρονιά στο νησί της Σύρου, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα με ταινίες από και για όλο τον κόσμο.

Από τις 26 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, περισσότερες από 200 ταινίες από περισσότερες από 30 χώρες σε 4 διαγωνιστικά τμήματα (Διεθνές, Τηλεοπτικές Σειρές & Κατά Παραγγελία ταινίες, Μεγάλου Μήκους- Βραβείο Κοινού, Φοιτητικό Διαγωνιστικό), 5 πανοράματα (Διεθνές, Φοιτητικό, K.ID.S, Ελληνικό, LGBTQI+), ειδικές προβολές και αφιερώματα, προβλήθηκαν στο Animasyros 11, αναδεικνύοντας για ακόμα μία χρονιά το συναρπαστικό κόσμο της παγκόσμιας animation σκηνής.

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου το σχολείο μας παραβρέθηκε στο AnimaSyros με εκπροσώπους από την Γ’ Λυκείου. Η ταινία που απολαύσαμε ονομαζόταν The Fixies: Top Secret. Πρόκειται για μια ταινία  Ρωσικής Παραγωγής με ελληνικούς υπότιτλους. Tα Fixies είναι μικροσκοπικά πλασματάκια που μπορούν να τα δουν μόνο τα παιδιά και επιδιορθώνουν χαλασμένες ηλεκτρικές συσκευές και ηλεκτρικά κυκλώματα. Στην ιστορία αυτή τα Fixies καλούνται να σώσουν τον κόσμο από την καταστροφική φωτιά που θέλει να καταστρέψει την πόλη και να αποκαλύψει τη μυστική για τους ενήλικες ύπαρξη των Fixies.

Δείτε το  trailer της ταινίας (στα ισπανικά)

Εμείς την βρήκαμε αρκετά απολαυστική αν και λίγο παιδική για την ηλικία μας! Σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα.