Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Τελικοί Εσωτερικού Πρωταθλήματος Πινγκ Πονγκ 2019-2020

Την Παρασκευή 21/2/2020 πραγματοποιήθηκε το Final Four του εσωτερικού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ του σχολείου μας. Τους αγώνες, που διεξήχθησαν στην αίθουσα Κ. Τουλούπης, παρακολούθησαν όλοι οι μαθητές και οι καθηγητές του σχολείου.

 

Αρχικά έγιναν τα δυο παιχνίδια των ημιτελικών που καθόρισαν τα ζευγάρια των τελικών. Στη συνέχεια ακολούθησαν ο μικρός τελικός μεταξύ του Δημήτρη της Γ’ Λυκείου και του Γιώργου του Γ’1 και ο μεγάλος τελικός μεταξύ του Αντώνη της Γ’ λυκείου και του Λευτέρη της Δ’ Λυκείου.
Έτσι, μετά από τέσσερα δυνατά παιχνίδια, πρωταθλητής αναδείχτηκε και φέτος (όπως και πέρυσι) ο Λευτέρης που πήρε το κύπελλο και το χρυσό μετάλλιο. Ο Αντώνης της Γ’ Λυκείου κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο και ο Γιώργος του Γ’1 την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Όλες οι απονομές έγιναν από το διευθυντή κ. Παυλάκο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καθήκοντα κριτών, γραμματείας και διαιτησίας εκτέλεσαν με άψογο τρόπο η Μελίνα, ο Σταμάτης, ο Θοδωρής και ο Διονύσης αντίστοιχα, ενώ το φωτισμό και την ηχητική επένδυση της διοργάνωσης ανέλαβαν  ο κ. Γεροδιάκομος και ο Κώστας του Δ’1.

Συγχαρητήρια στους νικητές, άλλα και σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που δήλωσαν συμμετοχή και έπαιξαν στους εξήντα δύο (62) αγώνες του φετινού πρωταθλήματος.

Φωτογραφίες: Τελικοί Τουρνουά Πινγκ Πονγκ 2019-2020