Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Ένα Graffiti στον τοίχο του σχολείου μας

Μαθητές  του Λυκείου του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ Σύρου, οι οποίοι συμμετείχαν στην ομάδα ψυχοκοινωνικής στήριξης που πραγματοποιήθηκε όλη τη χρονιά από την ψυχολόγο και τον κοινωνικό λειτουργό, έκλεισαν το φετινό κύκλο της ομάδας, δημιουργώντας ένα γκράφιτι στο σχολείο μας.

Το γκράφιτι κατασκευάστηκε το Σάββατο, 19-05-2018, με την παρουσία πέντε μαθητών και των δυο εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στην ομάδα. Καθοριστικής σημασίας ήταν η παρουσία, η συμβολή και η καθοδήγηση του Πάρι Ξυνταριανού Τσιροπινά, απόφοιτου του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προιόντων και Συστημάτων, υποψήφιου διδάκτωρ και street artist, χωρίς τον οποίο δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η δράση.

Πέρα από το αδιαμφισβήτητα καλαίσθητο αποτέλεσμα του graffiti,  το οποίο στόλισε τον τοίχο της εισόδου του σχολείου μας και του προαύλιου χώρου και χαιρόμαστε να το βλέπουμε, ακόμα μεγαλύτερη αξία έχουν οι ώρες που ήμασταν παρέα και δημιουργήσαμε από κοινού αυτό το έργο με μεράκι.

Θέλουμε να εκφράσουμε ένα πολύ θερμό ευχαριστώ στον Πάρι από όλο το σχολείο μας  για τη στήριξή του, καθώς κι ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές που συμμετείχαν και που αγάπησαν λίγο το γκράφιτι..!

Οι μαθητές Βαγγελίτσα Ξαγοράρη, Νίκος Πρέκας, Αντώνης Σκορδίλης, Λευτέρης Σφακιανάκης, Δημήτρης Ψαραδέλλης και οι εκπαιδευτικοί Κώστας Γεροδιάκομος και Δέσποινα Ματσίκα