Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Αποτελέσματα Διαγωνισμού “Recognize and Change”

Παραθέτουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου της Βαρδακείου σχολής...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
 1ου  έτους
R&C
Τα καλύτερα βίντεο με θέμα:
«Ταυτότητα & Σχέσεις»

18/9/2018
Ερμούπολη, Σύρος

Η Βαρδάκειος Σχολή Ερμούπολης στα πλαίσια του διεθνές έργου “Recognize and Change”, που συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε., σας ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τα καλύτερα βίντεο με θέμα «Ταυτότητα & Σχέσεις». 
Το διεθνές έργο “Recognize and Change” έχει σαν στόχο να προωθήσει την ευαισθητοποίηση και τον προβληματισμό σχετικά με θέματα ταυτότητας, σχέσεων, διαφορετικότητας και διακρίσεων. Ο διαγωνισμός απευθύνθηκε  σε μαθητές Λυκείου που συμμετείχαν στο διεθνές έργο "Recognize and Change" και ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της περσινής σχολικής χρονιάς με βιωματικά εργαστήρια που πραγματοποιήθηκαν από νέους εκπαιδευτές στα σχολεία.
Μέσα από την ειδική πλατφόρμα ψηφοφορίας του έργου από τις 2 Ιουλίου μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2018, το κοινό με μεγάλη συμμετοχή είδε και ψήφισε 10 βίντεο που δημιούργησαν μαθητές από το ΕΠΑΛ Σύρου και το Ε.Ε.Ε. Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου.

Μέσα από την διαδικασία της ψηφοφορίας και την τελική απόφαση της επιτροπής αξιολόγησης, τα τρία βίντεο που κερδίζουν στο διαγωνισμό είναι:

  1. Η ιστορία πίσω από τη Φωτογραφία - A story behind the photo από την ομάδα Ατσίδες του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνάσιου - Λυκείου Σύρου.

  2. Δεν είσαι μόνη/ος – You are not alone από την ομάδα You are not alone του ΕΠΑΛ Σύρου τμήμα Α2.

  3. Είμαστε όλοι άνθρωποι – We are all humans από την ομάδα We are all humans του ΕΠΑΛ Σύρου τμήμα Α2.

Συγχαρητήρια στις νικήτριες ομάδες, οι οποίες θα βραβευθούν από την Βαρδάκειο Σχολή Ερμούπολης σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στην Ερμούπολη.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και να τους ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά και καλή αντάμωση στα σχολεία για το δεύτερο χρόνο του R&C με θέμα «Διαφορετικότητα – Διακρίσεις».

Δείτε εδώ και τα 10 βίντεο των παιδιών:
videowall.recognizeandchange.eu/contest/gr
Για να ενημερώνεστε για το έργο  κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook:
facebook.com/recognizeandchangegreece/
Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο επισκεφτείτε την σελίδα:
recognizeandchange.eu