Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Βράβευση του παιχνιδιού μας "Βρες & Μάθε" στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Η επίσημη βράβευση του επιτραπέζιου παιχνιδιού μας «Βρες & Μάθε» τελέστηκε στο κτήριο της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση μέσα σε ένα κλίμα χαράς και αισιοδοξίας για το μέλλον την παιχνιδοκεντρικής μάθησης στις σχολικές τάξεις!

Η διοργανώτρια του μαθητικού διαγωνισμού ΕΚΟΜΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση αφιέρωσε μια μέρα στους νικητές του 1ου & 2ου Μαθητικού Διαγωνισμού Δημιουργίας Επιτραπέζιου και Ψηφιακού Παιχνιδιού «Το μάθημα…παιχνίδι!». Οι υπεύθυνοι καθηγητές του βραβευμένου μας επιτραπέζιου για την κατηγορία Ειδική Εκπαίδευση κ. Ζυγοπούλου, Α., κ Κακούρης, Λ. & η κ. Σκαναβή, Ε. έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση για να παρουσιάσουν επίσημα το παιχνίδι, καθώς και να παραλάβουν το αναμνηστικό βραβείο από τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ.Πιερρακάκη.

Ολοκληρώνοντας αυτή την όμορφη διαδρομή από την ιδέα, την κατασκευή και τη βράβευση του παιχνιδιού μας δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε και να αφιερώσουμε αυτό το βραβείο στους υπέροχους μαθητές μας, που αποτελούν καθημερινή έμπνευση για δημιουργία!

Φωτογραφίες: Στην βράβευση του παιχνιδιού μας "Βρες & Μάθε" στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Σκαναβή Ευαγγελία Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής κλάδου ΠΕ02


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2022