Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Ο Δήμαρχος στο σχολείο μας

Tην Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 επισκέφτηκαν το σχολείο μας ο δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης κ. Λειβαδάρας  Νικόλαος, η δημοτική σύμβουλος εντεταλμένη σε θέματα παιδείας κ. Δράκου Ειρήνη και ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων κ. Φρέρης Ρένος. Η επίσκεψη έγινε με αφορμή την παράδοση του έργου της τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στην αυλή του σχολείου μας καθώς και την παράδοση αθλητικού εξοπλισμού από τον κ. Φρέρη Ρένο.

Οι επισκέπτες μας ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου, τις αθλητικές δραστηριότητες, τις διακρίσεις των μαθητών μας σε αγώνες και μίλησαν στους μαθητές μας. Μεταξύ άλλων, ο κ. Λειβαδάρας μας ενημέρωσε ότι έχει ήδη εγκριθεί η τοποθέτηση υπαίθριων οργάνων γυμναστικής στην αυλή μας, μέσω του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης. Η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα στην αυλή του σχολείου μας έγινε με πρωτοβουλία του κ. Φρέρη Ρένου ο οποίος ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου και το κόστος του έργου. Επιπλέον δώρισε δύο εστίες μεταλλικές μεταφερόμενες καθώς και μπάλες ποδοσφαίρου.

Η τοποθέτηση του χλοοτάπητα στην συνέβαλε ουσιαστικά στην αναβάθμιση του αύλειου χώρου του σχολείου μας από άποψη λειτουργικότητας, ασφάλειας των μαθητών και αισθητικής. Χρησιμοποιείται, εκτός από τους μαθητές του σχολείου μας και από μαθητές των άλλων σχολείων του σχολικού συγκροτήματος Μάννα καθώς και από αθλητές των  Special Olympics στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος στίβου.

Ευχαριστούμε θερμά το δήμαρχο κ. Λειβαδάρα, την κ. Δράκου που συνέβαλλε ουσιαστικά στην ολοκλήρωση του έργου από την πλευρά του Δήμου Σύρου Ερμούπολης και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων κ Φρέρη Ρένο.

Φωτογραφίες: Τοποθέτηση Χλοοτάπητα Επίσκεψη του Δημάρχου στο σχολείο μας

Ψαρρός Ευάγγελος Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής κλάδου ΠΕ11